Lézeres arcfiatalítás - Trinity

Egyszerre a ráncok és foltok ellen!

Ráncsimítás? Pigmentfoltok halványítása? Rugalmasságfokozás? Egyetlen kezelés – hármas hatás!   

Létezhet, hogy nem szükséges többé különféle csodakezelésekre járni, csak, hogy halványítsuk az arcbőr pigmentfoltjait, érelváltozásait, hogy visszanyerjük bőrünk rugalmasságát és lágyítsuk a ráncokat? Ez a lehetőség ma már könnyedén elérhető, hiszen a lézer és rádiófrekvencia hatásai összeadódva éppen ilyen hatásokat eredményeznek.

Ráncosodás már harminc felett

Az idő előrehaladtával a szöveti rugalmasság csökken, és a bőrön már nyugalmi állapotban is láthatóak lesznek a ráncocskák, redők. Ráadásul a folyamatosan használt mimikai izmok az évek során egyre erősödnek és nyugalmi állapotban sem lazulnak el teljesen. A bőr rugalmassága azért is csökken, mert idővel egyre kevesebb kollagén és elasztin termelődik, valamint a vízmegkötő képessége is hanyatlik. Már a harmincas években beindul ez a folyamat, látványos fokozódásra pedig ötven felett kerül sor- és ez elkerülhetetlen. A tehát egyszerű fizikai törvény, de lassítani vagy a már megjelent ráncokat halványítani mindig lehet.

Töltse fel a ráncokat belülről!

A legmodernebb lézeres technika, az úgynevezett ELOS (Elektro Optical Synergy) egyedülálló módon egyesíti a lézer és a rádiófrekvencia hatásait. Mivel a rádiófrekvencia éri el először a bőr felszínét, azonnal felmelegíti azt, így megsokszorozza a lézer terápiás hőhatását. Ráadásul a rádiófrekvenciás elektróda talpain keresztül a felmelegedés is folyamatosan mérhető, és ha ez egy beállított érték fölé kerül, automatikusan csökkenni kezd.
Az eredmény egy gyors, fájdalommentes és szinte azonnali bőrfeszesítés. A lézerfény ugyanis azonnal összehúzza a kollagén rostokat, később pedig segít újraépíteni a kollagénszerkezetet, fokozza a kollagén termelődését, így teszi simábbá, rugalmasabbá a bőrt.

Egy kezelésben hármas hatás

Ma már elérhetőek olyan gépek, amelyek a kezelőfejek cseréje nélkül hármas hatást képesek elérni, innen származik a Triniti elnevezés.

1. Színkorrekció
Ez különösen rozácea, pigmentfoltok és teleangiektázia (arcon lévő tűzfolt) esetén eredményez látványos változást. A hatásmechanizmus szerint a fényenergia nagymértékben nyelődik el a vörösvértestek festékanyagában, míg a bőr többi részén alig.

2. Bőrfeszesítés
Ez a hatás annak eredményeképpen jön létre, hogy a lézer azonnal összehúzza a kollagénrostokat, és néhány kezelés után már az egész kollagén-szerkezet átépülését segíti, feszesítve az arc és a nyak bőrét.

3. Ránctalanítás
Az úgynevezett frakcionált ránctalanítás a hármas számú hatás, amely szintén a kollagénrostok fokozott működését eredményezi, és gyakorlatilag éppen azt a hatást ellensúlyozza, ami az évek előrehaladtával a ráncosodást okozza. Ráadásul az intenzív felületi hűtésnek köszönhetően a lézerfény 2,5 mm mélységig melegíti fel a bőrt, miközben a hámréteg sértetlen marad. Éppen ezért nevezik az ilyen típusú bőrfiatalító technikákat akár ebédidőben is elvégezhető beavatkozásoknak, hiszen a gyors, látható hegek nélküli kezelések után ugyanúgy folytatódhat a nap, mintha mi sem történt volna.

Tény, hogy ez a kezelés kevésbé alkalmas a már rögzült, mély ráncok kezelésére, de az időben elkezdett, és időnként ismételt eljárás erősen lassíthatja a folyamatot. Egy-egy sorozat 3-4 alkalmat jelent, és mivel nem jár invazív beavatkozással, semmiféle kiesést nem eredményez a munkából.