Botox kezelés

Azonnali eredményekre vágyik? Fiatalodás gyorsan, látványosan!

 

Hatékony módszer mélyebb ráncok ellen


A Botox nevű készítmény azáltal szünteti meg a ráncot, hogy blokkolja a kezelt izmot, így a páciensnek gyakorlatilag azért nem lesznek láthatóak például a homlokráncai, mert egyszerűen nem tudja összehúzni az ott lévő izmokat. Éppen ezért azok választják elsősorban a Botoxot, akiknek már mély, kialakult ráncai vannak, jellemzően a szemöldökök közt, a homlokon, a szem és a száj körül. Ez a készítmény folyékony állagú, amelyet egy vékony tűvel, kis szúrásokkal juttatnak a bőr alá. A hatás a szemöldök közti ráncok esetében általában 4-6 hónapig tart, a szarkalábak 3-4 hónapig lesznek láthatatlanok, de az ismétlések hatására a kezelt izmok részlegesen gyengülhetnek, és a ráncképző aktivitás is lecsökken. Vagyis több Botox kezelés után az izom szinte akaratlagosan sem tud annyi ráncot létrehozni, mint korábban.


Valódi lunchtime eljárás


A Botox kezelés kb. 20 perces beavatkozás, amelynél mellékhatás ritkán fordul elő, átmenetileg enyhe bőrpír, duzzanat, kis bevérzés jelentkezhet. Jóval ritkábban a kezelést követően kialakulhat fejfájás, hányinger, aszimmetria, a szemhéjak átmeneti lógása.
A Botox injekció beadása után 3-5 nappal kezdődik a botulinum toxin hatása, két hét alatt alakul ki a kívánt eredmény kialakul, a kezelés hatására 5-10 évet is fiatalodhat, arca pihentebb, ragyogóbb lesz.
 

Izzadásgátlás

Szeretne megszabadulni a kellemetlenségtől? Visszaszerezné önbizalmát?
Hosszútávú izzadásgátlás Botox kezeléssel!

A kóros izzadás lerombolja az önbizalmat

A verejték alapvetően színtelen, szagtalan, csak akkor válik kellemetlen szagúvá, ha baktériumok szaporodnak el benne, illetve ha olyan táplálékot, gyógyszert fogyasztunk, amelyik a verejtékmirigyeken keresztül választódik ki, ilyen például a fokhagyma, az alkohol, a B- és a C-vitamin. A ruhából kioldott festékek és a szervezetbe bevitt anyagok hatására a színe is megváltozhat.
 Hazánkban a lakosság legalább 1 százalékát érinti a kóros izzadás, amely – érthető okok miatt – lelki problémákhoz, akár depresszióhoz is vezethet. Ráadásul a főként tenyéren, talpon és hónaljban jelentkező izzadást a stressz csak fokozza. A hiperhidrózisnak nevezett jelenség normális hőmérsékletnél jelentkező fokozott verejtékezés az egész testen, vagy csak bizonyos részeken.

Elérhető a tartós megoldás

Elsősorban a hónalj és egyes esetekben a tenyér túlzott izzadásának kezelésére alkalmazható a Botulinum toxin (Botox) injekció alkalmazható. Ez az eljárás akár egy évig tartó hatást is eredményezhet. A Botox kezelés minimális kellemetlenséggel jár, helyi érzéstelenítés nem szükséges. A fokozott izzadás botox kezelése kb. 20 perces beavatkozás. Mellékhatás igen ritkán fordul elő. Az izzadásgátló hatás általában 8-10 hónapig tart, ezután a Botox kezelés biztonságosan megismételhető. A Botox injekció beadása után 3-5 nappal kezd érvényesülni a hatás, két hét alatt alakul ki a kívánt eredmény.